Diagnostikas nodaļas izmeklējumu telpu renovācija

Situācijas apraksts:

Ņemot vērā Ventspils slimnīcas datortomogrāfijas un rentgenoloģisko izmeklējumu telpu esošo stāvokli, ir nepieciešams veikt telpu renovāciju. Datortomogrāfijas izmeklējumu telpa nav aprīkota ar ūdens un kanalizācijas pieslēgumu, kā arī tā nenodrošina aizsardzību pret radioaktīvo starojumu, līdz ar to tā nav piemērota mūsdienu prasībām datortomogrāfijas izmeklējumu veikšanai.

Aktivitātes mērķis:

Lai palielinātu datortomogrāfijas un rentgenoloģisko izmeklējumu kvalitāti un nodrošinātu personāla darba apstākļus atbilstoši mūsdienu prasībām, renovācijas laikā datortomogrāfijas izmeklējumu telpa tiks aprīkota ar ūdens un kanalizācijas pieslēgumu, kā arī ar norobežojošo sienu iekārtas vadības telpai un personāla aizsardzībai pret radioaktīvo starojumu. Ņemot vērā iekārtu specifiku un telpu izmantošanas apstākļus, telpas plānotas aprīkot arī ar ūdens dzesēšanas sistēmu, kas nodrošinās drošu un stabilu datortomogrāfa darbību, kā arī komfortablākus apstākļus izmeklējamajiem pacientiem un personālam.

Aktivitātes īstenotāji:

Būvnieki: SIA "Vindbūvserviss"

Projekta finansētāji:

85% finansējumu nodrošina ES Eiropas Reģionālās attīstības fonds, 13,21% valsts budžets un 1,79% Ventspils pilsētas dome

Aktivitāte tika realizēta līdz 2011. gada 18.aprīlim