INCA svin Starptautisko senioru dienu kopā ar Ventspils senioriem.

INCA

Ceturtdien, 1. oktobrī pensionāru biedrība "Ventspils Liedags" seniori Kultūŗas centrā nosvinēja Starptautisko veco ļaužu dienu.


Pilsētas Kultūras centrā bija sanākuši vairāk nekā puse no visiem biedrības "Ventspils Liedags" biedriem - 141 cilvēks. Starptautiskās senioru dienas svinības bija lieliska iespēja popularizēt projekta INCA darbību un ieintersēt vairāk senioru dalībai projektā.

Mārketinga speciālists Raitis Roze informēja seniorus par projekta INCA galvenajiem mērķiem un norisi kopumā. Pensionāri saņēma informāciju par to, kā kļūt par projekta dalībnieku un kādi ir ieguvumi piedaloties. Proti, saņemt bezmaksas asinsspiediena aparātus, kā arī medicīnas un sociālās aprūpes darbinieku konsultācijas. Pensionāriem tika izdalīti arī projekta INCA bukleti ar kontaktinformāciju.

INCA projekts tiek īstenots Eiropas Komisijas Informāciju un Komunikāciju Tehnoloģijas Politikas atbalsta programmas (ICT PSP) ietvaros (Projekta numurs 621006). Projekta realizētājs Ventspilī ir Ventspils pilsētas Sociālais dienests un Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca. Vairāk informācijas par projektu var atrast mājas lapā www.in3ca.eu.