ZKRS Talsu filiālē tiks atzīmēta 5 gadu jubileja kopš atklāta jaunuzceltā ēka

Piektdien, 27. septembrī, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiālē notiks svinīgs pasākums, kurā tiks atzīmeta Talsu slimnīcas jaunuzceltās ēkas 5 gadu jubileja.

Kopš 2014. gada jaunās ēkas projekta īstenošanas – Ziemeļkurzemes un citu novadu iedzīvotājiem ir iespēja ārstēties patīkamās, plašās un mūsdienīgi aprīkotās telpās.

Jaunās ēkas projekta realizēšanai 84,21% finansējumu nodrošināja ES Eiropas Reģionālās attīstības fonds, 5,79% valsts budžeta līdzfinansējums, bet pārējo finansējumu nodrošināja SIA ”Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca”, Talsu un Rojas novada pašvaldības. Jaunā slimnīca ar modernu infrastruktūru ir viens no faktoriem, kas ļauj piesaistīt darbam jaunus speciālistus. Savukārt pacienti var saņemt kvalitatīvus pakalpojumus sakārtotā vidē.

Pasākuma laikā atklās jauno ultrasonogrāfijas iekārtu, kas iegādāta ERAF projekta “SIA „Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas” veselības aprūpes infrastruktūras attīstība” īstenošanas ietvaros. Atklāsim Kurzemes acu centra Talsu filiāles kabinetu, kā arī ieskatīsimies slimnīcas piecu gadu laikā paveiktajā.

25.09.2019.