Talsu slimnīcas jaunuzceltajai ēkai nosvinēta 5. gadu jubileja

Ar daudz laba vēlējumiem svinīgi atzīmēta jaunuzceltās Talsu slimnīcas ēkas 5. gadu jubileja. Kopš 2014. gada jaunās ēkas projekta īstenošanas – Ziemeļkurzemes un citu novadu iedzīvotājiem ir iespēja ārstēties patīkamās, plašās un mūsdienīgi aprīkotās telpās.

Atklāšanas pasākumā klātesošos uzrunāja Latvijas Republikas Veselības ministrijas Investīciju un Eiropas savienības fondu uzraudzības departamenta direktore Agnese Tomsone, kura izteica atzinīgus vārdus par slimnīcas darbu un moderni aprīkotajām telpām. A. Tomsone novēlēja slimnīcas darbiniekiem turpināt iesākto darbu un sasniegt nospraustos mērķus.

Savukart Talsu novada domes priekšsēdētājs Dainis Karols pauda prieka sajūtu par aizvadītajiem pieciem gadiem un uzteica slimnīcas darbiniekus par ieguldīto darbu slimnīcas attīstībā un vadības mērķtiecību. D. Karols atzinīgi novērtēja arī Gundara Daudzes sniegto atbalstu Talsu slimnīcas projekta īstenošanā. Arī Arbor Medical Korporācijas valdes locekle Dace Rātfeldere atzīmēja Talsu slimnīcas iegādāto ultrasonogrāfijas iekārtu, kas ir viena no pasaulē labākajām diagnostikas iekārtām.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Juris Lācis savā uzrunā ar sirsnīgiem sveicieniem un laba vēlējumiem sveica Talsu slimnīcas kolektīvu. Atzīmējot, ka esam vienota slimnīca Ventspilī un Talsos ar kopīgu attīstības plānu un izvirzītajiem mērķiem.

Valdes locekle Kristīna Bidzāne izteica lielu pateicību visam slimnīcas personālam par ieguldīto darbu, kā arī pateicās Talsu novada domei par sniegto atbalstu jaunu speciālistu piesaistei un novēlēja kolektīvam arī turpmāk mērķtiecīgi virzīties uz priekšu. Ar laba vēlējuma vārdiem dalījās arī citi Talsu slimnīcas sveicēji.

Pasākuma laikā atklāja jauno ultrasonogrāfijas iekārtu, kas iegādāta ERAF projekta “SIA „Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas” veselības aprūpes infrastruktūras attīstība” īstenošanas ietvaros, kā arī Kurzemes acu centra Talsu filiāles kabinetu.

28.09.2019.