Ventspils slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas būvniecība turpinās

Ventspils slimnīcā topošajai Rehabilitācijas nodaļai, kas būs kā divu stāvu piebūve pie esošās slimnīcas ēkas, piegādātas alumīnija fasāžu konstrukcijas, flīzes, kā arī dekoratīvā mozaīka. 

Paralēli tiek veikti skārda jumta sagatavošanas darbi, kā arī tiek piestrādāts pie jaunās Rehabilitācijas nodaļas dizaina - tiek veikti iekštelpu krāsu izvēles darbi. Rehabilitācijas nodaļā noslēgusies arī ārsienu un iekšējo sienu izbūve, betona grīdu ieklāšana, kā arī turpinās komunikāciju izbūve.

Jau ziņots, ka Rehabilitācijas nodaļā paredzētas 8 dienas stacionāra gultas, plaša fizioterapijas zāle ar speciāliem rehabilitācijas trenažieriem, rehabilitācijas baseins ar paceļamo grīdu, ūdens procedūras, fizikālās procedūras, sāls istaba, ergoterapijas, logopēda un citu funkcionālo speciālistu kabineti.

Rehabilitācijas nodaļas būvniecība tiek veikta ERAF projekta "SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" veselības aprūpes infrastruktūras attīstība" ietvaros. Līdz ar jaunās nodaļas izveidi rehabilitācijas pakalpojumi kļūs iedzīvotājiem pieejamāki, daudzveidīgāki un nodrošinās mūsdienīgu veselības aprūpi tuvu dzīvesvietai. Īpaši tiks uzlabota un attīstīta stacionāra un dienas stacionāra pacientu rehabilitācijas pakalpojumu kvalitāte un dažādība, kā arī pilnveidoti ambulatorie pakalpojumi.

20.08.2021