INCA otrā darba grupas tikšanās Zagrebā, Horvātijā

INCA

Piektdien, 20. maijā Zagrebā, Horvātijā norisināsies otrā projekta „Integrētās aprūpes sistēmas ieviešana Ventspils pilsētā” (INCA) darba grupas tikšanās.

Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kam interesē integrētās aprūpes joma.

Pasākums pulcēs INCA projekta partnerus no visas Eiropas, kā arī vadošo partneri IDI EIKON no Spānijas, kas efktīvi veic projekta vadību, nodrošinot aprūpes integrāciju, ņemot vērā klīniskos un sociālos izaicinājumus dažādās Eiropas valstīs.

Projekta INCA partneri strādā ar sirds mazspējas, cukura diabēta, sirds un asinsvadu, arteriālās hipertensijas pacientiem, kā arī pacientiem, kuriem ir garīgas veselības problēmas.

Projekta INCA 5 partneri aktīvi darbojas (Latvijā, Spānijā, Horvātijā un Kiprā) un darba grupas ietvaros būs iespējams saņemt informāciju par projekta INCA rezultātiem, kā arī apmainīties ar pieredzi un idejām integrētās aprūpes jomā.

Interesenti aicināti iepriekš reģistrēties aizpildot formu šeit: Reģistrācija

INCA projekts tiek īstenots Eiropas Komisijas Informāciju un Komunikāciju Tehnoloģijas Politikas atbalsta programmas (ICT PSP) ietvaros (Projekta numurs 621006). Projekta realizētājs Ventspilī ir Ventspils pilsētas Sociālais dienests un Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca. Vairāk informācijas par projektu var atrast mājas lapā www.in3ca.eu.